Üdvözöljük kedves vendégeinket!

 


Sok szeretettel várjuk azon ügyfeleinket, akik szeretnék otthonukat egyedi, kényelmes, extravagáns ülőbútorokkal berendezni.

Hotspot

Legsikeresebb referenciamunkáink

Várjuk azon kedves megrendelőinket, akik szeretnék szállodájukat, éttermüket, kávézójukat exkluzív, egyedi, kézzel készített ülőbútorokkal berendezni.

Különleges anyagok

A Munkácsi Design Manufaktúra a legkiválóbb minőségű bútorszövet kereskedésekkel van kapcsolatban, ahonnan elsősorban spanyol, olasz és belga anyagokat rendelünk.

Speciális bútorszövetek is elérhetőek, mint például az „Aqua Clean”, amely egyszerűen, vízzel tisztítható. Ez a szövet nagyon közkedvelt az ügyfelek körében, akár kisgyermekes családról, akár például étteremről legyen szó. Ügyfeleink 80-90 %-ban ezt a magas minőségű, praktikus, vegyszerek nélkül tisztítható szövetet választják bútoraik kárpitozásához. Kényelmes, puha, rendkívül jó vele dolgozni, plüss valamint bőr hatású változatban is elérhető rengeteg féle színben.

Nemcsak étkezőszékhez, de kanapéhoz vagy bármilyen más bútor elkészítéséhez is ajánljuk.
 

Fashion étkezőszékek

A Munkácsi Manufaktúra eddigi legsikeresebb alkotásai a fashion étkezőszékek. Jelenleg 10 -féle különböző modellből választhatnak a kedves vendégek, a mintadarabok száma folyamatosan bővül.
Meglévő aktuális munkáim mellett szabadidőmben arra törekszem, hogy  mindig tudjak ügyfeleimnek új mintadarabokat is mutatni. Ezek a székek rendkívül kényelmesek, egy több óra hosszáig tartó vacsora is emlékezetes élményt nyújt.

A kényelem mellett a látvány is fenséges. Legtöbb étkező székünk az Art Deco stílust képviseli. A megrendelő tetszésének megfelelő bútorszövettel kárpitozom be a székeket. Legtöbb esetben „Aqua Clean” , vízzel tisztítható szövetet választanak, mely nagyon praktikus. A székeknek nemcsak az ülőfelülete, hanem a háttámlája is párnázott. A székek többsége gombtűzött és sima változatban is elérhető. Karfás, sima háttámlájú, kerekített, szögletes, trónszék formájú modellek közül lehet választani. Általában ezüst, arany, bronz, fekete dísszegekkel díszítem a székeket.

A székek lábai bükkfából készülnek, vízálló réteggel pácolva. Az étkezőszékeket, minden más bútorunkhoz hasonlóan, rengeteg féle színben és anyagválasztékban rendelhetik meg kedves ügyfeleink.
 

Munkácsi Stílus

Étkezőszékeink, bútoraink egyedülállóak Magyarországon, mert hasonló modelleket csak külföldi magazinokban lehet látni. Áraink a magyar vásárlókhoz mértek.

A Munkácsi Design nem törekszik az egyszerűségre. Úgy gondoljuk, az országban bőven elég azon bútorgyártó cégek száma, akik kiszolgálják a legegyszerűbb formák kedvelőit. Elsősorban azon vásárlókat célozzuk meg, akik nem csupán „ egy széket” szeretnének, hanem olyan káprázatos környezetben szeretnék elfogyasztani vacsorájukat, amit csak egy Munkácsi Design Handmade Étkezőszék valósíthat meg.

Az utóbbi évek alatt szerencsére sikerült olyan különleges, felismerhető stílusjegyekkel ellátott  modelleket alkotni, melyekről biztosan tudni lehet, hogy a Munkácsi Design Furniture Manufaktúra készítette. Bútoraink nemcsak high-fashion modellek, hanem valóban nagyon kényelmesek és időtállóak is. Rendkívül jó minőségűek, és mivel a legjobb minőségű kárpitszövetekkel dolgozunk, tisztításuk sem okoz gondot, hosszú évek használata után is úgy festenek, mint újonnan elkészült társaik.