Rólunk

Munkácsi József vagyok, kárpitos. 2006 óta alapítottuk meg lányommal, Angélával a Munkácsi Design Kft-t.

Eleinte csak régi bútorok felújításával, átkárpitozásával foglalkoztam. Munkáim során igyekeztem különleges anyagokat, színeket, érdekes festési technikákat használni. Ügyfeleimet is arra ösztönöztem, hogy merjenek bátran újítani, nem fogják megbánni. Így is lett. Aki egyszer már megbízott egy- egy munkával, általában visszatérő ügyfelem lett.

Az állandó munkák mellett szabadidőmben mindig új darabokkal kísérleteztem. Elkészült mintadarabjaim nagy sikernek örvendtek ügyfeleim körében. Így készültek el az egyedi tervezésű és kivitelezésű fotelek, kanapék, puffok, ülőkék, sofák és ottománok.

Ügyfeleim kedvelték ezeket a darabokat, de az igazi sikert az Extravagáns Étkezőszék Kollekcióm hozta. Sokáig tartott, mire kifejlesztettem a 8 -féle különböző modellt, de megérte, mert vásárlóim nagyon meg vannak velük elégedve. Kényelmes, párnázott ülőfelületek, kárpitozott, gombtűzött háttámlák, különleges anyagok, dísszegek, pácolt, antikolt bükkfa lábak- luxus megjelenés, elérhető áron.

Magyarországon egyedülálló módon én készítek handmade fashion bútorokat, amelyekhez hasonlóakat általában csak külföldi divatmagazinokban lehet látni, viszont az áraink a magyar vásárlók pénztárcáihoz mértek.

Évek óta belsőépítészekkel, lakberendezőkkel működöm együtt különböző vendéglátóegységek belső kialakításán, mint például éttermek, szállodák, casino, cukrászdák, szórakozóhelyek, szoláriumok, illetve egyéb exkluzív lakások, akik a Munkácsi Design manufaktúrát választották, hogy helyiségeiket egyedi, extravagáns ülőbútorokkal rendezzék be.