Rólunk

Munkácsi Angéla vagyok, divat-és stílustervező.

Gyermekkorom óta érdekel az öltözködés. Kisiskolás koromban is gyakran készítettem el saját kezűleg babáim alkalmi öltözékét, ami persze csak egy darab anyagból és egy gombból állt.

DE nagy örömet okozott az, hogy ezt én meg tudtam csinálni, a két kezem munkája.
2005 óta foglalkozom ruhatervezéssel. Eleinte csak kabátokat, mellényeket, szoknyákat készítettem műszőrméből. Később ez kiegészült egyéb utcai és alkalmi ruhadarabokkal. Legkedveltebb anyagaim a műszőrme, tüll, csipke. Imádom a csodálatos, élénk színeket, merész, bátor szabásvonalakat, meghökkentő anyag- illetve minta párosításokat. Mindenképp „A több az több” elvét követem, számomra semmi sem jelent túlzást. Arra törekszem, hogy az általam tervezett ruhák felismerhetőek legyenek. Időközben kaptam megrendeléseket menyasszonyi ruhák tervezésére. Ekkor jött az ötlet, és a megfelelő érettség ahhoz, hogy a jövőben ezzel szeretnék foglalkozni, ebben van igazán kreativitás, és nagyszerű érzés, mikor valami azzal a kéréssel fordul hozzám, hogy az általam készített ruhában szeretne férjhez menni. Ezzel kapcsolatos másik szenvedélyem a textilből készült menyasszonyi csokrok, fejdíszek.

Várom sok szeretettel azon menyasszonyokat, akik Munkácsi Design Salon egyedi, látványos, felejthetetlen, 100% handmade ruhában és kiegészítőkben szeretné kimondani a Boldogító Igent.

Azon hölgyek sem keseredjenek el, akik még/már nem mennek férjhez , de kedveki eddigi munkáimat. A fő vonal az esküvői ruha-és kiegészítők lesznek, de az eddig megszokott limitált darabszámban továbbra is fogok készíteni utcára vagy ünnepi eseményekre felvehető különleges darabokat.